GET FIERCE. FIND CALMNESS. PRACTICE AIKIDO.

Aikidoa harjoittelemalla kehität kehostasi vahvan, jäntevän ja ketterän. Samaa sen voi sanoa tekevän mielellesi. Machikarassa aikidon harjoitteleminen on monipuolista, ja käytämme tarvittaessa hyväksemme myös modernin länsimaisen urheiluvalmennuksen oppeja budonperiaatteista tinkimättä. Seurassamme pääset harjoitelemaan Aikikai aikidoa Shoji Nishio -sensein ja hänen oppilaidensa esimerkin mukaisesti.

Aikidon voit aloittaa helposti: Tammikuussa 2020 järjestämme 5 kerran peruskurssin, jonka jälkeen voit osallistua kaikkiin viikoittaisiin treeneihimme. Treeneihin tarvitset vain sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet, tatamilla liikutaan paljain jaloin. Aikidopuvun saat halutessasi hankittua seuran kautta edullisesti. Jos haluat tulla kokeilemaan, niin ilmoita tulostasi etukäteen sähköpostitse machikara@gmail.com.

Ensimmäisen vyökokeen jälkeen voit käydä vierailemassa myös muiden seurojen treeneissä sekä saat osallistua Suomen Aikidoliiton ja sen jäsenseurojen järjestämille leireille (voimassaoleva lisenssi vaaditaan).

“To injure an opponent is to injure yourself. To control aggression without inflicting injury is the Art of Peace.”
Morihei Ueshiba, aikidon kehittäjä